Välj en sida

Bygg Sandviken

Stolt Byggtjänst AB – bygg Sandviken

Alla typer av byggarbeten

Letar du efter ett företag inom bygg i Sandviken? Hjärtligt välkommen till Stolt Byggtjänst AB. Hos oss får du en snickare som med kompetens och engagemang tar sig an alla slags byggarbeten, både stora och små. Vårt tjänsteutbud kan du läsa mer om här. Varje uppdrag tar vi på oss med glädje och vi ser det som det allra viktigaste att presentera ett resultat som kunden kan känna sig helt nöjd med.

Vi har med andra ord vad som krävs för att kunna hjälpa dig med det som du önskar få hjälp med. Är du intresserad av att anlita oss eller om du har någon fråga eller fundering så ser vi fram mot att du hör av dig till oss. Vi kan då ge dig en kostnadsfri offert. Vi lägger allt fokus på dina önskemål och behov samtidigt som vi vill arbeta så prisvänligt och kostnadseffektivt som möjligt.

Bygg Sandviken

Stolt Byggtjänst AB är ett företag för alla i Sandviken med omnejd som behöver hjälp med bygg. Det är alltid kundens önskemål som styr. Oavsett om det handlar om ett jobb som går på ett par timmar, eller tar veckor, så ställer vi upp!

Nöjda kunder

Våra medarbetares kompetens är hög och de utför sitt jobb med kvalitet. 100 procent nöjda kunder är A och O för oss, och vi ser till att ha en tydlig dialog med våra kunder för att det ska bli ett resultat i enlighet med det som kunden vill ha.

Här finns vi

Företaget finns i Hamrånge strax utanför Gävle. Det innebär att vi har möjlighet att ta uppdrag i Hamrånge med omnejd, till exempel i Gävle eller Sandviken eller någon annan ort eller stad i närheten. Både privatpersoner och företag kan anlita oss.

Stolt Byggtjänst AB