Välj en sida

Badrumsrenovering Ockelbo

Stolt Byggtjänst AB – badrumsrenovering Ockelbo

Få ett snyggt & fräscht badrum

Välkommen till Stolt Byggtjänst AB. Vi är ett företag för alla som vill få hjälp med en badrumsrenovering och vi vänder oss till alla i Ockelbo med omnejd. Här finns det hantverkare med olika kompetenser, bland annat inom snickeri, kakel, och våtrumsmattor. Utöver badrumsrenovering tar vi oss an alla slags byggarbeten. Här kan du läsa om våra tjänster.

Vi har med andra ord vad som krävs för att kunna hjälpa dig i Ockelbo med din badrumsrenovering eller någonting annat inom bygg. Är du intresserad av att anlita oss eller om du har någon fråga eller fundering så ser vi fram mot att du hör av dig till oss. Vi kan då ge dig en kostnadsfri offert. Vi lägger fokus på dina önskemål och behov samtidigt som vi vill arbeta så prisvänligt och kostnadseffektivt som möjligt.

badrumsrenovering Ockelbo

badrumsrenovering

Stolt Byggtjänst AB är ett företag för alla i Ockelbo med omnejd som är intresserade av badrumsrenovering. När det kommer till badrum så kan du lita på oss och vår enastående kompetens. Utöver badrum erbjuder vi det mesta inom bygg.

Nöjda kunder

Våra medarbetares kompetens är hög och de utför sitt jobb med kvalitet. 100 procent nöjda kunder är A och O för oss, och vi ser till att ha en tydlig dialog med våra kunder för att det ska bli ett resultat i enlighet med det som kunden vill ha.

Här finns vi

Företaget finns i Hamrånge en bit utanför Ockelbo. Det innebär att vi har möjlighet att ta uppdrag i Ockelbo eller någon annan ort eller stad i närheten. Både privatpersoner och företag kan anlita oss. Hör av er idag om ni vill veta mer!

Stolt Byggtjänst AB